База с инструменти и обучителни материали

Въведение

 

Този курс за консултанти по работа е разработен, за да ги подкрепи в достъпa, включването и задържането на работодатели в контекста на коучинг за търсещи работа с увреждания в работата.

 

Модул 0 (предварителни знания). Корпоративни култури

 

Този модул за предварителни знания предоставя общ преглед на 4 различни типа корпоративни култури и начина, по който можете да придобиете знания за определена корпоративна култура кандидатствайте в насоките на търсещите работа.

 

Модул 0 (предварителни знания). Техники за разговор

В този модул за предварителни знания ще навлезем по-задълбочено в редица техники за разговор, които вие може да използвате при контакт с работодател, включително метода SPIN. За едно с него, информацията се прилага в следващите модули.

 

Модул 1. Как да се подготвя?

Първият модул ще ви помогне да се подготвите за контакт с избрания работодател. Тук ще откриете и къде можете да намерите полезна информация за работодателите.

 

Модул 2. Как да избера работодател?

Във втория модул се научавате да правите разлика между различни работодатели и научавате как можете да използвате знанията, за да постигнете по-добро съвпадение между работодател и кандидат.

 

Модул 3. Как да опиша професионално увреждане?

 

В този модул ще научите как и кога увреждането на търсещия работа може най-добре да бъде представено на работодателя.

 

Модул 4. Как да се свържа с работодател?

Този модул дава представа за различните начини, по които можете да се свържете с работодатели, както и какво да правите, и да не правите по време на първо интервю.

 

Модул 5. Как да убедя работодател?

След като се свържете с работодателите, следващата стъпка е да ги убедите в качествата на вашия кандидат. Ще научите как да направите това в този модул. Също така, ще научите ползите от наемането на човек с увреждане.

Тук можете да намерите ограничения на работата.

 

Модул 6. Как да създам свободно място?

Понякога работодателят няма място за нов служител. Или може би така си мислят. Чрез умения и техники на работа можете да напътствате работодател при създаването на нови позиции в компанията, като използвате максимално таланти и компетенции в екипа.

 

Модул 7. Как да поддържам мрежа от работодатели?

И накрая, в този последен модул ще научите как да създадете устойчиви и гъвкави отношенията с работодателите.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com