За нас

Фондация „ИНСТИТУТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ПРОМЯНАТА“ е юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза, което осъществява дейност в обществена полза в съответствие с българското и международното право в сътрудничество с български, чуждестранни и международни организации и институции, които преследват сродни цели и изповядват сродни ценности.

Фондацията извършва дейност, изразяваща се в изследователски и научни разработки и анализи; утвърждаване на човешка нравственост, милосърдие и благотворителност; работи за развитието, утвърждаването и съхраняването на ценностите, спомага за развитието и утвърждаването на гражданското общество; реализира проучвания, анализ и разработване на политики; извършва проектиране, организиране и предоставяне на обучения; работи за установяване на механизми и системи за партньорство и работа в мрежи; съдейства за организиране на граждански инициативи за диалог с местните, регионални и централни власти и формулиране на предложения за оптимизиране на дейности, които са предмет на обществена компетентност; действа активно за постигане на измеримо и положително въздействие на социалната действителност в България, осигурявайки социална възвръщаемост на предприетите дейности; съдейства и оказва подкрепа на социално уязвими лица и тяхното социално включване.

Ние от „Институт за изследване на промяната“ се ангажираме да създаваме предпоставки и да подкрепяме социалната интеграция, личната и професионалната реализация. Провеждаме изследвания и проучвания за новите процеси в обществото, социално-психологическите трансформации и реформи, тяхното въздействие върху обществото, както и адаптивността на хората към тях. Разработваме мерки, подходи и умения за подпомагане и промяна на личността. Нашата цел е да развием определени отношение и нагласи към изследванията и да повишим професионалната квалификация на работещите в областта на научните изследвания, образованието, младежта, гражданските права и обществените политики. Занимаваме се с разпространението на нови знания, стимулирането на технологичното предприемачество, реализацията на иновативни продукти.

Институтът има опит в дейности, свързани с прилагането на социални експерименти, въвеждането и оценка на иновативни социални практики. Работим с различни слоеве на българското общество по социално значими проблеми. Имаме опит в провеждането на социални експерименти, свързани с участието на млади хора, разработване и прилагане на младежки практики, изследвания, анализи и др.

Switch The Language

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com